Lillehammer Bueskytterklubb: Varierte treningsmuligheter for medlemmer

Som medlem av Lillehammer Bueskytterklubb får du tilgang til flere treningsområder som tilbyr varierte muligheter for å utvikle dine bueskytterferdigheter.

Fabrikken: Et innendørs treningsparadis for bueskyttere

Fabrikken er Lillehammer Bueskytterklubbs innendørs treningsanlegg, som tilbyr et trygt og kontrollert miljø for bueskyttere å trene og utvikle sine ferdigheter året rundt. Lokalisert i løkkegata 7 sentralt i Lillehammer.

Fabrikken er utstyrt med skytematter som gir medlemmene mulighet til å trene på ulike avstander og med forskjellige teknikker. Her kan du øve når det passer deg, eller delta på arrangerte treninger ledet av erfarne instruktører og trenere.

I tillegg til treningsfasiliteter, fungerer Fabrikken også som et sosialt knutepunkt for klubbens medlemmer. Her kan bueskyttere møtes, utveksle erfaringer og skape vennskap som varer livet ut. Fabrikken representerer Lillehammer Bueskytterklubbs engasjement for å tilby medlemmene førsteklasses fasiliteter og et sterkt fellesskap.

Busmoen Indre: Utendørs skivebane i naturskjønne omgivelser

Busmoen Indre er Lillehammer Bueskytterklubbs utendørs skivebane, som ligger i vakre og rolige omgivelser. Her får medlemmene muligheten til å trene skiveskyting på avstander opptil 70 meter, og nyte frisk luft og naturskjønne omgivelser samtidig.

Dette treningsområdet gir bueskyttere en unik mulighet til å praktisere og forbedre sine ferdigheter under ulike værforhold og i en ekte utendørs setting. Når sommeren kommer, flyttes de arrangerte treningene til Busmoen Indre, slik at medlemmene kan få mest mulig ut av det gode været.

Busmoen Indre representerer klubbens engasjement for å tilby medlemmene et mangfold av treningsmuligheter og utfordringer. Her kan du utvikle dine bueskytterferdigheter, samtidig som du nyter den vakre naturen som Lillehammer-området har å by på.

Ensby 3D-bane: Utforsk 3D-bueskyting i en spennende skogsetting

Ensby 3D-bane er Lillehammer Bueskytterklubbs utendørs treningsområde dedikert til 3D-bueskyting. Beliggende i en naturskjønn skog, tilbyr denne banen en unik og utfordrende opplevelse for bueskyttere som ønsker å prøve noe annerledes og spennende.

3D-bueskyting innebærer å skyte på tredimensjonale dyremål plassert i terrenget, og gir skytterne muligheten til å utvikle sine ferdigheter i en realistisk og naturlig setting. Ensby 3D-bane er designet for å være både engasjerende og utfordrende, med varierte mål og terreng som setter bueskytterens ferdigheter på prøve.

Denne banen er et perfekt sted for klubben å arrangere 3D-stevner og for medlemmer å trene under varierte forhold. Ensby 3D-bane er et bevis på Lillehammer Bueskytterklubbs ønske om å tilby et bredt spekter av treningsmuligheter og aktiviteter, slik at alle medlemmer kan finne noe som passer deres interesser og ferdighetsnivå.