Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /var/www/lillehammerbueskyttere/wp-includes/functions.php on line 5167

Notice: Array to string conversion in /var/www/lillehammerbueskyttere/wp-content/plugins/jetpack/class.jetpack.php on line 6679

Deprecated: wp_mobile_theme_footer used for Array er foreldet siden versjon med ingen alternativer tilgjengelig. in /var/www/lillehammerbueskyttere/wp-includes/functions.php on line 4723
Trening - Lillehammer Bueskytterklubb

Trening

  • Vennligst vær oppmerksom på at nybegynnere må delta i introkurs, før de kan være med på treninger.
  • Bueskyttere som ønsker å bli medlem i Lillehammer Bueskytterklubb bes å ta kontakt med klubben før de søker medlemskap gjennom MinIdrett.
Barn- og Ungdomstrening

Tirsdager i skoleåret, kl. 17:45 til 19:00
Aktivitetsledere: Pål og Arne

Vennligst vær oppmerksom på at det for tiden ikke er mulig å ta med venner for å prøve bueskyting. Vi ber alle interesserte å ta kontakt med klubben for å høre om mulighet for introkurs.
Det er ingen trening i sommerferien. Informasjon om trening i høst/vinter/påskeferien publiseres på Spond. Ingen trening på helligdager.

Voksentrening

Tirsdager, kl. 19:15 til 20:30
Det er for tiden ingen aktivitetsleder til stede på voksentreningen.

Torsdagstrening

Torsdager, kl. 18:15 til 19:30
Åpen trening uten veileder.

Havang

Torsdager, kl. 12:00 til 15:00
Kjelleren i Fabrikken er leid ut til Havang Brukerstyrt Senter. Det er ikke mulig for andre medlemmer å trene i dette tidsrommet.

Skyterytme styres av lydsignaler:

2 LYDSIGNALER: Skytter går fram til skytelinjen. Man kan sette på pil, men det er ikke lov å stramme opp eller heve buen.
1 LYDSIGNAL: (10 sekunder senere) Skytingen kan begynne. Etter at 3 piler er skutt skal man straks bevege seg bak ventelinjen.
3 LYDSIGNALER: Alle skyttere er ferdige. Hent piler.

Ferdighetsutmerkelser

Det er mulig å ta World Archery sine ferdighetsutmerkelser hos Lillehammer Bueskytterklubb. Merkene er tiltenkt nybegynnere på veien til første stevnet sitt. Det inngår et teoretisk og et praktisk prøve for hvert trinn. De yngste skytterne under 12 år begynner på nivået rød fjær og kan jobbe seg opp til gul pil over tid. Nybegynnere fra 12 år og oppover kan jobbe seg gjennom fem trinn, fra hvit til gul pil.  

Norges Bueskytterforbund sitt 
Håndbok for nye bueskyttere