Lillehammer Bueskytterklubb bruker følgende tjenester:

Vi bruker klubbløsningen Spond for å informere våre medlemmer om nyheter, stevner og forskjellige arrangementer. Epost adressen din  eller telefonnummeret ditt vil bli lagt inn i systemet. Det er likevel frivillig å opprette profil i Spond. Ønsker du ikke å lage din egen profil vil du motta meldinger via epost eller tekstmelding. Med brukerprofil har du selv mulighet til å publisere innlegg og sende meldinger, sånn at du kan ta kontakt med alle medlemmer i klubben og avtale treff og treninger.

Med Spond Cashback har du mulighet til å støtte klubben ved å handle varer eller tjenester hos partnere av Spond.
Les mer om det her!

MinIdrett er Norges Idrettsforbund (NIF) sitt medlemsregister. Alle medlemmer i Lillehammer Bueskytterklubb må være registrert her. Driver du med en annen idrett fra før, har du mest sannsynligvis allerede en profil.

 

Ianseo er en sofistikert og omfattende programvarepakke designet spesielt for å håndtere bueskytterstevner og konkurranser. Systemet er utviklet av et internasjonalt team av bueskytterentusiaster og IT-eksperter for å dekke alle aspekter ved planlegging og gjennomføring av bueskytterarrangementer.

World Archery Norways resultat- og stevnekalender

World Archery Norway tilbyr et sentralisert system for å holde oversikt over kommende stevner og medlemsdatabasen for aktive bueskyttere i Norge. Dette systemet gir enkel tilgang til informasjon om planlagte arrangementer, samt muligheten til å utforske resultater og rangeringer for både lokale og nasjonale konkurranser.

For å holde deg oppdatert om kommende stevner og sjekke resultater fra tidligere konkurranser, besøk World Archery Norways resultat- og stevnekalender. Her finner du en oversikt over arrangementer på både regionalt og nasjonalt nivå, sammen med nødvendig informasjon for påmelding og deltakelse.