Bueskyting på nett

Det finnes mye informasjon om bueskyting på nett. Hvis du er ute etter nye ressurser kan følgende YouTube kanaler, podcasts og nettbaserte kurs anbefales. Oversikten på denne siden inkluderer både gratis ressurser og kurs som kan kjøpes. Men du trenger ikke å bruke penger med en gang. Det handler om å finne informasjonskilden du liker best. Vi anbefaler å begynne med The Push Archery Podcast, som er helt gratis og ønsker lykke til med å finne din favoritt blant mange flinke folk, som ønsker å hjelpe deg med å bli en bedre bueskytter.

The Push Archery Center of Knowledge – The P.A.C.K.

The Push Archery Center of Knowledge, eller The P.A.C.K. er et prosjekt av Amerikanske bueskyttere som ønsker å formidle god skyteteknikk og suksess i bueskyting. De jobber med å lage nettbaserte kurs for langbue, instinkt og barebow skyttere. Det finnes også mye gratis innhold på Youtube og i Podcasten The Push Archery. Både YouTube kanalen og podcasten kan anbefales til alle som ønsker å lære mere om hvordan man blir en bedre bueskytter.

 For øyeblikket finnes det også flere forskjellige kurs tilgjengelige for kjøp.  Hvis du har lyst til å investere i kursene og er nybegynner anbefaler vi å begynne med Solid Archery Mechanics. Har du skutt en stund og sliter med konsentrasjon eller fokus, så kan ShotIQ være noe for deg.

The Barebow project

The Barbow Project er et samarbeid mellom flere trenere og topputøvere innen barebow som har gått sammen for å skape innhold og veiledning spesielt rettet mot barebow-skyting. De har en aktiv YouTube-kanal og legger også ut det meste av innholdet sitt på forskjellige podcast-kanaler. Hvis du planlegger å starte med barebow eller ønsker å forbedre ferdighetene dine, er The Barbow Project absolutt verdt å se på eller lytte til. Deres omfattende kunnskap og erfaringsdeling gjør dem til en verdifull ressurs for alle som er interessert i barebow-skyting.

Rogue Archery TV

Rogue Archery er en trener og innholdsprodusent som spesialiserer seg på å lage treningsvideoer og kurs for bueskyting. Hovedfokuset ligger på Olympisk Recurve, men grunnelementene som blir presentert kan enkelt anvendes innenfor alle typer bueskyting. Innholdet er av høy kvalitet og absolutt verdt å sjekke ut.

I tillegg til det grunnleggende materialet, har Rogue Archery utviklet et mer avansert kurs for bueskyttere kalt “Rogue Archer Masterclass”. Dette kurset er spesielt nyttig for de som ønsker å starte med Olympisk Recurve, og er verdt investeringen. Rogue Archery tilbyr solid opplæring og veiledning for alle som ønsker å forbedre ferdighetene sine innen bueskyting.

Jake Kaminski

Jake Kaminski er en amerikansk bueskytter som har konkurrert profesjonelt og vunnet to sølvmedaljer i OL. De siste årene har han produsert et stort antall instruksjonsvideoer for bueskyting, som dekker ulike klasser og aspekter av sporten. Han deler også sin erfaring med testing av utstyr og gir nyttige tips og råd.

Jake tilbyr også online kursing for de som ønsker å få vurdert og forbedret skytestilen sin. Med sin betydelige erfaring og ekspertise innen bueskyting, er Jake Kaminski en verdifull ressurs for alle som ønsker å lære mer om sporten og utvikle sine ferdigheter.

World Archery

World Archery er det internasjonale forbundet for bueskyting, og deres YouTube-kanal gir deg muligheten til å se bueskyting i TV-format. På kanalen kan du se finalerunder med verdens beste skyttere, og holde deg oppdatert om hvem som er de fremste utøverne innen både recurve- og compound-bueskyting. Dette er en flott ressurs for alle som ønsker å lære mer om sporten og følge med på konkurranser på høyt nivå. Få et innblikk i hvordan verdenseliten presterer og lær av deres teknikker og ferdigheter ved å følge World Archery på YouTube.