Medlemssider for Lillehammer Bueskytterklubb

Her finner du all informasjonen du trenger for å være medlem i Lillehammer Bueskytterklubb. Vi har samlet en mengde nyttig informasjon for å hjelpe deg som ny skytter med å komme i gang med bueskyting og bli en del av klubben. Utforsk våre sider for å lære mer om treningsmuligheter, stevner og hvordan du kan utvikle dine ferdigheter sammen med oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som medlem i vår engasjerte bueskytterfamilie.

Klubbklær

Klubbklær er viktig om du har tenkt å delta på arrangementer og stevner som klubben deltar på. Her kan du finne informasjon og bestille dine klær.

Treningsområder

Klubben har flere områder hvor du som medlem kan bruke for å trene. Her finner du informasjon om disse og hvordan du kan bruke dem.

Klubbens nettløsninger

Klubben bruker flere tekniske nettløsninger for å gjøre hverdagen for det som medlem enklere. Her finner du en oversikt over de viktigste løsningene vi bruker.

Bueskyting på nett

Det finnes et hav a informasjon på nett om bueskyting. Vi har samlet de linkene vi mener er best.

Kjøpeveiledning

Skal du kjøpe deg utstyr? Da har vi laget en veiledning på hvordan velge og hvor det kan kjøpes.

Stevner og mesterskap

Klubben er aktive deltakere på stevner og mesterskap. Vi arrangerer også mange. Her får du en oversikt og hvordan du kan komme i gang.

Regler

Oversikt over klubbens regler og vedtekter.

Dokumenter

Alle dokumenter fra årsmøter og årsmeldinger.