Notice: Array to string conversion in /var/www/lillehammerbueskyttere/wp-content/plugins/jetpack/class.jetpack.php on line 6678

Deprecated: wp_mobile_theme_footer used for Array er foreldet siden versjon med ingen alternativer tilgjengelig. in /var/www/lillehammerbueskyttere/wp-includes/functions.php on line 4723
Bli medlem - Lillehammer Bueskytterklubb

Bli medlem

Venteliste for Introkurs

Introkurs holdes etter behov med fire til ti deltakere. Nybegynnere som ønsker å prøve bueskyting kan sende inn forespørsel og vil bli kontaktet når vi har fått mange nok henvendelser. Introkurset koster 350kr per deltaker og betales når en kursdato har blitt bestemt.
Kurssted: Løkkegata 7, 2615 Lillehammer

Bueskyttere som ønsker å bli medlem

Det er et krav at du må ha tatt introkurs for å bli medlem i klubben. Men har du tatt dette tidligere eller vært aktiv skytter i en annen klubb så kan du melde deg rett inn hos oss. 

Lillehammer bueskytterklubb er åpent for bueskyttere over 10 år. For de yngste kan det være behov for å ha en forelder til stede.

Pris for medlemskap ble vedtatt på årsmøte 11. februar 2014 kl 19 og stadfestet på nytt 18. november 2014. Medlemskap i Lillehammer Bueskytterklubb følger kalender året.

 

 Søknad om medlemskap i klubben gjøres gjennom Min Idrett