Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Introkurs August 2024

august 18 @ 6:00 pm - 8:00 pm

kr750,00

Bli med på vårt to-dagers introduksjonskurs i bueskyting og oppdag den fascinerende verdenen av denne sporten. Kurset er nøye utformet for å gi nybegynnere en solid forståelse av bueskytingens grunnprinsipper samt nødvendige ferdigheter for å håndtere en bue trygt og effektivt.

Dag 1: Grunnprinsipper og Sikkerhet

Den første dagen fokuserer på de grunnleggende prinsippene innen bueskyting og viktige sikkerhetsaspekter. Du vil lære om konstruksjonen av forskjellige typer buer, deres unike egenskaper, og hvordan du velger riktig type piler for din bue. Sikkerhet er selve fundamentet i bueskyting. Vi vil gi deg grundig opplæring i sikkerhetsrutiner, inkludert korrekt håndtering av utstyr. Du vil lære hvordan du står, sikter, og skyter på en sikker og kontrollert måte.

Dag 2: Praktisk Bueskyting

Den andre dagen er dedikert til praktisk skyting. Under veiledning av våre erfarne instruktører får du muligheten til å omsette teori til praksis. Vi vil gjennomgå de grunnleggende skyteteknikkene. Du vil lære viktigheten av kroppsholdning, fokusering og pustekontroll for å oppnå presise skudd. Gjennom en serie praktiske øvelser vil du gradvis forbedre din teknikk og presisjon, samtidig som du utvikler en større forståelse og respekt for sporten.

Alt Inkludert

Kurset holdes innendørs i våre lokaler på Fabrikken, Løkkegata 9. Alt nødvendig utstyr for gjennomføringen er inkludert.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til to lærerike og spennende kursdager!

Det vil være 2 kursdager:

  • Søndag 18 august kl. 11:00 til 14:00
  • Onsdag 21 august kl. 18:00 til 20:00

Spørsmål om kurset rettes til Pål Messenlien mob: 918 76 521

Nedre aldersgrense 10 år.
Deltakere mellom 10 og 12 år må ha med seg en voksen på kurset. 

15% rabatt for påmelding av mer enn 1 deltaker. 

Detaljer

Dato:
august 18
Tid
6:00 pm - 8:00 pm
Kostnad:
kr750,00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Lillehammer Bueskyttere
Telefon
+47 981 68 245
Epost
lillehammer@bueklubb.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Fabrikken
Løkkegata 9
Lillehammer, 2615 Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Introkurs
kr 750,00
6 tilgjengelig